19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, İstiklal mücadelemizin meşalesini tutuşturmak üzere Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs günü, milli hafızamızı canlı tutan önemli mihenk taşlarından biridir.

İstiklal mücadelemizin sembolü olan bugünün, istikbalimizin en önemli unsuru gençlerimize, Gençlik ve Spor Bayramı olarak armağan edilmesi de son derece anlamlıdır.

Gençlerimizin gözünde, her geçen gün güçlenen aydınlık Türkiye’nin geleceğini görüyor ve gençlerimize güveniyoruz. Unutmayalım ki ancak gençlerine güvenen ve gençlerini en iyi şekilde yetiştiren milletler geleceklerini inşa edebilirler. Gençlerine güvenmeyen milletler, geleceğe emin adımlarla yürüyemeyeceğini bilmelidir. Türkiye Cumhuriyeti gençlerinin başarılarıyla, lider ülke olma hedefine, her gün biraz daha yaklaşmaktadır. İnanıyoruz ki gençlerimiz, Türkiye’nin bugün ulaştığı seviyeleri çok daha ileriye taşıyacaklardır.

Bu duygularla, İstikbalimizin teminatı olan sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramının 103’üncü yılını kutluyor, vatanımız için mücadele eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

BASS GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU