Başımız Sağolsun

bass-sendikası

“Saatler 13.40’ı gösterdiğinde Reyhanlı merkezinde Atatürk Caddesi’ndeki bir araca yüklenen tahrip gücü yüksek patlayıcıların infilakı sonucu büyük bir patlama meydana geldi. Yalnızca 5 dakika sonra, bu noktaya 600 metre mesafede yine aynı caddede PTT ve Halk Bankası binalarının ortasındaki meydanda ikinci patlama oldu. 2 bombalı araçla düzenlenen ve yaklaşık 2 kilometre çapında bir alanı etkileyen patlamalarla terörün çirkin yüzü bir kez daha kendini göstermiş oldu.

İlk belirlemelere göre Reyhanlı’daki son durum da 49 ölü, 29 ağır yaralı,46 yataklı tedavi, 69 ayakta tedavi, 169 iş yeri, 16 apartman, 63 daire ve 62 araç hasar gördüğü belirtilmiştir.”

Milli birlik ve beraberliğimizi tehdit etmek isteyen, ülkemiz üzerinde oynanan çirkin oyunlar ve provokasyonlarla halkı galeyana getirerek huzurumuzu kaçırmak isteyen lanet teröristleri lanetliyoruz.

Görünen o ki amaç ne olursa olsun adımlar dikkatli atılmalı, gereken önlemlerin alınarak milli duygularımızı, kardeşliğimizi bozmak isteyen terör örgütü ve uzantılarının er ya da geç karşılık bulacağını ve yok olacağına inancımız tamdır.

Reyhanlıda hayatını kaybeden masum insanlara Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı dilerken, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

BANKA VE SİGORTA İŞÇİLERİ SENDİKASI