Banka ve Sigorta İşçileri (Bass) Sendikası Merkez Yönetim Kurulu Adına Genel Başkan Turgut Yılmaz’ın Kurban Bayramı Mesajı

Ülke olarak; ekonomik ve toplumsal sorunlarımızın giderek daha da ağırlaştığı, buna bağlı olarak da yaşam koşullarımızın zorlaştığı bir dönemde Kurban Bayramınızı kutluyorum.

Bilindiği gibi bayramlar; milli ve manevi değerlerin güçlenmesine, toplumda birlik, beraberlik, sevgi ve saygının pekişmesine, yardımlaşma ve dayanışmanın yükselmesin, dargınlık ve kırgınlıkların giderilmesine, toplum bünyesinde açılan yaraların sarılmasına, fakir fukaranın gözetilmesine, kısaca her türlü insani ve ahlaki değerlerin yaşanmasına ve kazanılmasına vesile olan önemli günlerdir.

Bu kurban bayramında bayram gibi mutluluğun egemen olduğu, hukukun üstünlüğünün ve adaletin gözetildiği, terör, savaş ve yoksulluğun geride kaldığı bir ülke ve dünya için imkan olması temennisiyle, tüm üyelerimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutlar sağlık ve mutluluk dilerim.

Turgut YILMAZ
BASS Genel Başkanı