23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

123456789kgfxgf

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. yılı
Yüzyılın ”hasta adamı” Osmanlı Devletinden genç ,dinamik ve sağlıklı Türkiye Cumhuriyetini çıkaran Büyük Atatürk, gençlik yıllarında düşlediği, savaş yıllarında olgunlaştırdığı, ulusal egemenlik düşüncesini 23 Nisan 1920’de TBMM’ni kurarak yaşama geçirmiş, egemenlik hakkını kayıtsız, şartsız ulusal ve onun temsilcisi olan meclisi vermiştir.Atatürk, meclisin kurulduğu bu önemli günü bayram olarak ilan etmiş ve geleceğin güvencesi olan Türk çocuğuna armağan etmiştir

Dünya ülkeleri arasında ilk ve tek bayramı olan Türk çocukları olarak ne kadar sevinsek azdır. Her renkten ve her dilden bir araya gelen çocuklar, büyük bir heyecanla 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk BayramınI kutlamaktadır.

Ulu Önder Atatürk’ün emaneti ve en büyük gurur olan bu bayramı en güzel şekli ile yaşayıp, yaşatacağız. Her sene 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu bilinçle kutlamaktayız.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi en derin saygı ve rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 95. yılını ve Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutlarız.

BANKA VE SİGORTA İŞÇİLERİ SENDİKASI
GENEL MERKEZ