TÜRK-İŞ 22. Olağan Genel Kurulu, 3-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Ankara`da gerçekleşti.

türkiş kapak

TÜRK-İŞ 22. Olağan Genel Kurulu, 3-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşti. Büyük Anadolu Termal Otel’de gerçekleşen Genel Kurula, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcıları Mehmet Simsek, Lütfi Elvan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Emek Partisi Genel Başkanı Selma Gürkan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Bağımsız Türkiye Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Harun Göksel, Milletvekilleri, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kesk Genel Başkanı Lami Özgen, bürokratlar, TÜRK-İŞ üyesi Sendikaların Yönetim Kurulu üyeleri, Bölge Temsilcileri ve Başkanları katıldı.

1. Olağan Genel Kurul Divan Üyeleri şu şekilde oluştu; Divan Başkanı Cemail Bakındı, Divan Başkan Yardımcıları, Turgut Yılmaz, Veli Solak, Kâtipler, Mustafa Kuleli, Melek Çelebi Şahan.

Genel Kurulun İkinci gün öğleden sonraki programında Genel Başkanımız konuşmasını gerçekleştirirken, Genel Kurulun dördüncü ve son günü 6 Aralık 2015 günü yapılan seçimlerle son buldu. Oylamanın sona ermesi ve oyların sayılmasının ardından TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu ve Zorunlu Organlara şu isimler seçildi;

1.    TÜRK-İŞ Genel Başkanı                                     Ergün Atalay
3.    Hasan Öztürk
4.    Ahmet Demirci
5.    Hasan Pekdemir

TÜRK-İŞ 22. Olağan Genel Kurulu, seçim sonuçlarının TÜRK-İŞ camiasına, çalışma hayatımıza ve tüm ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni eder,seçilen yöneticilere başarılar dileriz.