Kıbrıs Bass Sendikası Genel Sekreteri Sayın Ali YELTEKİN’in Ziyareti.

IMG_4044

Kıbrıs Türk Ofis, Banka, Sigorta ve Ticaret Çalışanları Sendikasının 1 Haziran 2016 günü gerçekleştirmiş olduğu IV. Olağan Genel Kurul sonrasında Genel Sekreterliğe seçilen Sayın Ali YELTEKİN ilk ziyaretini kardeş sendika olarak sendikamızın genel merkezine yapmıştır.

Güçlü ekonomisi, Türk ve İslam Dünyasının lideri olan Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin Anayasa’yla kurulan demokratik düzenini yıkmaya yönelik olarak 15 Temmuz akşamı teröristlerce gerçekleştirmek istenilen darbede hayatını kaybeden 250 insanımız şehit olmuş ve 2500 yaralımızın olmasından duyduğu üzüntüyü dile getiren YELTEKİN şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar dilerken Cesur ve vatansever vatandaşlarımıza da canları pahasına demokrasi dışı olan darbeye karşı durdukları için de önlerinde saygı ile eğildiğini belirtti. Daha sonra kardeş ve dost BASS sendikalarının ileriye yönelik adımlarının, ortak hareketlerinin nasıl olacağı konularında düşünceler ortaya koyulmuş ve “Büyük Türkiye” projesinin gerçekleşmesi için her türlü desteğin verileceğinin önemi vurgulanmıştır.

Bir kez daha darbelerin olmaması için T.C Hükümeti’nin gerekli önlemler alacağına inanç belirten YELTEKİN, dost ve kardeş sendikası olarak genel merkezimizi ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti de ifade etmiştir.