Kardeşimiz Recep Taştan’ı Kaybettik.

14956394_1204286806319779_8897682104686161853_n

T.Vakıflar Bankası T.A.O. Kayseri Develi Şubesi Banka Müdürü ve Kardeşimiz Recep TAŞTAN’ı kaybettik.

2006 Yılında T. Vakıflar Bankası T.A.O. ‘da göreve başlamış, 1,5 ay önce Develi Şubesinde müdür olarak atanmıştı. 07.11.2016 Salı günü gerçekleşen akıl almaz olayda sevgili kardeşimizi kaybettik.

Evli ve 1 Çocuk babası Recep kardeşimizi 08.11.2016 Çarşamba günü yapılan cenaze töreninde, sevenlerinin omuzlarında ebedi yolculuğuna gönderdik. Sendikamız adına Genel Başkanımız Turgut YILMAZ ve Genel Sekreterimiz Mustafa EREN’ in katıldığı cenaze töreninde, Şube başkanlarımız ve değerli üyelerimiz hazır bulundular.

Sendikamız üyesi ve T. Vakıflar Bankası T.A.O. Kayseri Develi Şubesi Müdürü Recep TAŞTAN kardeşimize Allahtan rahmet diliyor sevgili eşine, ailesine ve geride kalanlara sabırlar diliyoruz.

“BASS Banka, Finans ve Sigorta İşçileri Sendikası olarak Değerli üyemizi, kardeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor, sendika ailemizin BAŞI SAĞOLSUN…”

BANKA, FİNANS VE SİGORTA İŞÇİLERİ SENDİKASI

GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU