Genel Başkanımız Turgut Yılmaz’ın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine, çözüm yollarına ilişkin görüşlerin tartışılmasına olanak sağlamıştır. Bizlere düşen sadece bu günde değil her zaman İşçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmaktır.

Bu dayanışma gününü bu günle sınırlı tutmayıp onların dertlerine ortak olmak, sorunlarına çözüm bulmak öncelikli işimizdir. İşçi kardeşlerimizin yaşadığı sorunların çözülmesi için çaba sarf etmek, onların alın teri kurumadan haklarını teslim etmek için gayret göstermeliyiz. Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Hayatını emekleriyle kazananlar, geçimini alın teriyle elde ettikleri helal kazançlarla sağlayanların her zaman yanında ve destekçisi olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün barış ve kardeşliğin egemen olduğu, ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan Korona virüs pandemisine rağmen evlerimizde de olsa bir bayram havasında kutlanması temennisiyle, tüm işçi ve emekçi kardeşlerimi en içten duygularımla selamlıyorum.

BANKA FİNANS VE SİGORTA İŞÇİLERİ SENDİKASI

GENEL BAŞKANI