Bass Ankara ve İç Anadolu Şubesi Ata’nın Huzurunda.

IMG_6140

Bass Genel Başkanımız Sayın Turgut Yılmaz’ ın olurları ile Bass  Ankara ve iç Anadolu Şubesi olarak gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’e 18.02.2017 tarihinde resmi tören eşliğinde ziyaret programı düzenlenmiştir.

Sabah saat 09:30 da Anıtpark’ta üyelerimiz ile buluşulmuş ve üyelerimize sendikamızca şanlı Türk bayraklarımız dağıtılmıştır.

Erkek üyelerimizin tamamına yakını beyaz gömlek kırmızı kravat ile katılmışlardır.

Saat 10:10 da üyelerimizle ellerimizde Türk bayrakları yürüyerek Anıtkabir tören alanına geçilmiştir.

Saat 10:30 da askeri tören başlamış ve sendikamız adına şube başkanımız Yavuz Açar askeri tören ile mozoleye çelenk koymuştur.

Askeri törenle mozoleye çelenk konulmasının ardından sirenler eşliğinde atamıza saygı duruşunda bulunulmuştur.

Sonrasında anıtkabir tören komutanı eşliğinde misak-ı milli kulesine geçilerek anıtkabir şeref defteri şube başkanı Yavuz Açar tarafından doldurularak imzalanmıştır.

Resmi törenin ardından dört görevli rehberin eşliğinde üyelerimize guruplar halinde anıtkabir müze gezisi başlatılmıştır.

Atatürk’ün kişisel eşyalarının, kendisine  hediye edilmiş madalyaların, saatlerin, kalemlerin, sigaralıkların, objelerin ve kılıçların bulunduğu, Atatürk müzesi ulusal kurtuluş mücadelemizin üç önemli savaşının gerçek görüntüler ve etkileyici seslendirme ile sembolize edildiği, kurtuluş savaşı müzesi rehberlerin detaylı ve şiirsel anlatımları ile ziyaret edilmiştir.

Sabah saat 09:30 da başlayan anıtkabir programımız saat 12:30 da sona ermiştir.

Üyelerimizle anıtkabirden ayrılırken yüreklerde tek slogan

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…