Barış Pınarı Harekatı-Kalbimiz ve Dualarımız Mehmetçiklerimizle.

Kalbimiz ve dualarımız Mehmetçiklerimizle. Sefer bizden, zafer Allah’tan

Devletimiz ve Kahraman ordumuz; küreselleşmenin getirdiği yeni hesaplarla bazı coğrafyalar üzerinde gerçekleştirilmeye çalışılan oyun ve planları daima bozmuş, son dönemlerde millî varlığımız açısından hayatî bir önem taşıyan değerlerimizi korumak, sahip çıkmak, bu konuda bilinç ve duyarlılık oluşturmak üzere gerekli tedbirleri almış, dünyada ve bölgesinde barış ile huzurun garantörü olmuştur.

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarında olduğu gibi uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarını kullanan Devletimiz, bölgede barışı tesis etmek ve kurulması öngörülen bir terör devletine asla müsaade edilmeyeceğini kararlılıkla göstermek için Barış Pınarı Harekâtı’nı düzenleme kararı almıştır.

‘Ülkemizin güney sınırlarında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu ve ülkemize yönelik terör tehditlerini bertaraf etmek ve bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’nda kahraman Mehmetçiklerimize Cenabı Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum.

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN…

BANKA FİNANS VE SİGORTA İŞÇİLERİ SENDİKASI

GENEL BAŞKANI