Banka ve Sigorta İşçileri (BASS) Sendikası Merkez Yönetim Kurulu Adına Genel Başkan Turgut Yılmaz’ın Ramazan Bayramı Mesajı

en-guzel-ramazan-bayrami-mesajlari-ramazan-bayrami-sms-gonder

Asırlardan beri birlik-dirlik içerisinde kutladığımız, yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan bu Ramazan Bayramın da, millet olarak gönüllerimizin huzur, sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolmasına, bayram sevinciyle coşmasına vesile olmasını dilerim.

Bu yıl ki Ramazan ayı, Müslüman kardeşlerimizin çektiği çile ve eziyetlerle gündeme geldi. Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı coğrafyalarda kan ve gözyaşını üzüntüyle izliyoruz. İslam dünyası için kutsal sayılan bu ayda yapılan vahşet ve insanlık dışı davranışı şiddetle kınıyoruz. Dünyanın gözü önünde Gazze’de yaşanan insanlık dışı olaylar; oyun alanlarında, plajlarda, evlerinde, sığınaklardaki masum çocukları ve kadınları katleden Saldırgan İşgalci İsrail’e sessiz kalan Uluslar arası kuruluşlar ve devletlerde bu eli kanlı zalimlerin ortağı olmuştur. Yaşanan acının, üzüntünün ve gözyaşının hâkim olduğu Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı dramın altında, Ramazan Bayramı’nı sevdiklerimizle birlikte geçirmeye çalışacağız.

Bu vesile ile  bayram günleri ile sınırlı olmaması gerektiğine inandığım hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde, günlerinizin bayram mutluluğu ile geçmesini tüm içtenliğimle diler, tüm Müslüman aleminin ve üyelerimizin Ramazan Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Turgut YILMAZ

BANKA VE SİGORTA İŞÇİLERİ SENDİKASI