30 Ağustos Zafer Bayramı’mız Kutlu Olsun

30 Ağustos Zaferi’ nin 100. yıl dönümünü Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 30 Ağustos Zaferi; Ülkemizi parçalamak ve Milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir.

30 Ağustos Zaferi, Kahraman Milletimizin, Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde kadın, erkek, genç, yaşlı, her kesiminin canını dişine takarak kanıyla yazıp tarihe armağan ettiği eşsiz kahramanlık destanıdır.

Tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisi olan ve her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi de ulusumuzun tarihine yön veren önemli savaşlardan birisi olmuş ve bu zaferle milletimizin bağımsız ve özgür yaşama iradesi tüm dünyaya gösterilmiştir.

Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan ve milli mücadele ruhuyla kazandığımız bağımsızlığımız, milletimizin milli birlik ve beraberlik anlayışıyla bugüne kadar korunmuş bundan sonrada korunmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimiz ve kahraman ordumuzun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı ’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

BANKA FİNANS VE SİGORTA İŞÇİLERİ SENDİKASI

GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU