30 Ağustos Zafer Bayramı’mız Kutlu Olsun

26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos’ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebelerinin 99. Yıldönümünü kutladığımız ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş temellerinin atıldığı bu zafer, bugün emin adımlarla yoluna devam eden ülkemiz için yeni bir başlangıç olmuştur. O gün milletimizin içinde bulunduğu birlik ve beraberlik ruhunu devam ettirmek; bugün  ve her daim ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacaktır.

Tarihten silinmek ve görmezden gelinmek istenen milletimiz, aksine mücadeleye devam etmiş ve tarihe yön vermiştir.30 Ağustos Zafer Bayramı’mız halkımızın el ele verince, kenetlenince neler yapılabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Tarihten ve de milli belleğimizden asla silinmeyecek bir zafer olarak; bizi bölmek isteyen, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere ve tüm dünyaya milletçe verdiğimiz açık ve net mesajların en önemlilerindendir.

Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli üyelerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyor; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere; kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi  rahmet, hürmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Saygılarımızla,

BANKA FİNANS VE SİGORTA İŞÇİLERİ SENDİKASI