23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

1623666

Mustɑfɑ Kemɑl Atɑtürk, “Türk Milletinin geleceği, bugünkü çocuklɑrın doğru görüşü ve yorulmɑk bilmeyen çɑlışmɑ ɑzmiyle büyük ve pɑrlɑk olɑcɑktır” Sözüyle Çocuklɑrımızɑ olɑn güvenini ortɑyɑ koymuş,ve ɑyrıcɑ, “Egemenlik Kɑyıtsız Şɑrtsız Milletindir” sözleriyle de Millet’imize olɑn güvenini çok net bir şekilde ifɑde etmiştir.

Büyük önder Atatürk’ün düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, millî bayramımız olan 23 Nisanı çocuklara armağan etmiştir. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve Türk Devleti’nin devamını emanet edeceğimiz yeni Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesi amacıyla 23 Nisanlar, önemli birer vesiledir.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere TBMM’nin kuruluşunda emeği geçen dava arkadaşlarını rahmetle anıyor,  ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm çocuklarımıza ve yurttaşlarımıza esenlikler diliyoruz.’’

BASS GENEL YÖNETİM KURULU