Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun

Rahmeti, bereketi ve fazileti içerisinde barından üç ayların müjdecisi Mübarek Regaip Kandiline erişebilmenin huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Rahmet ve merhamet kapılarının sonsuza kadar açıldığı, üç aylar ve kandil gecelerini fırsat bilerek, aramızdaki kin ve kırgınlıkları ber taraf etmeli, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının tahsis edilmesine, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeşertilerek daha da güçlendirilmesine gayret göstermeliyiz.

Bizi bir arada tutan, bağlarımızı güçlendiren kutsal günlerimiz; günlük hayatın telaşından uzaklaşıp paylaşımlarımızı yoğun yaşadığımız, dayanışma ve birlikteliklerimizi daha da arttırdığımız önemli günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimiz başta olmak üzere tüm Müslüman âleminin Regaip Kandilini en içten duygularımla tebrik ediyor, mübarek üç ayların ve Regaib Kandilinin tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Turgut YILMAZ
BASS Genel Başkanı