Milletimizin Başı Sağolsun.

Batman’ın Gercüş ilçesinde PKK’lı teröristlerin önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı, zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu meydana gelen patlamada 7 asker şehit oldu, 1’i ağır 2 asker yaralandı.

Gercüş’te, PKK’lı teröristlerce önceden yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlamada 7 asker şehit oldu.

Ülkemizin birliği ve bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği üzerine oynanan oyunlarla kini ve nefreti arttırmaya; ülkemizdeki sevgi saygı ve hoşgörü ortamını bozmaya yönelik hain saldırıları yapanlar bunun bedelini ağır ödeyeceklerdir. Şehitlerimizin kanı hiçbir zaman yerde kalmamıştır, kalmayacaktır.

Bass Sendikası olarak hain saldırı sonucunda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, arkadaşlarına ve yakınlarına sabır ve başsağlığı; yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

BANKA FİNANS VE SİGORTA İŞÇİLERİ

SENDİKASI