Cumhuriyet Bayramımız’ ın 95. Yaşı Kutlu Olsun

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetin ilanını, ilk günkü gibi büyük bir coşku ve heyecan ile kutluyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılına ilerlerken, ortak hedeflerimiz doğrultusunda tarihi sorumluluğunu bilen, bugünü kavrayan ve geleceğe sağlam adımlarla yürümek için bilimin ışığında, vicdanın sesiyle, iradesiyle hareket eden ve mücadele ruhuna sahip yeni nesillerle cumhuriyetimizi, ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Cumhuriyetin, geride kalan 95 yılı tam olarak bir uygarlık öyküsüdür. Cumhuriyet, ülkemiz için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesidir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran ve rahmetle anıyor, aziz milletimizin sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşayacağı inancımızı bir kez daha vurgulayarak sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

BANKA FİNANS VE SİGORTA İŞÇİLERİ SENDİKASI

GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU