Çukurova ve Güneydoğu Anadolu Şubesi Futbol Turnuvası

çukurova futbol (3)

12 Mart 2016 tarihinde başladığımız 4 Futbol turnuvamızı 23 Nisan 2016 tarihinde muhteşem bir kapanışla bitirdik.

Adana dışında Mersin,Tarsus,Osmaniye,(Antakya,İskenderun,Dörtyol),(Kadirli-Kozan)’dan oluşan takımlarında katıldığı ve 12 takımdan oluşan turnuvamız,ilk haftadan itibaren üyelerimizin eşlerinin ve çocuklarının’da katıldığı bir şenlik havasında geçti.

Oldukça çekişmeli bir o kadarda centilmence geçen turnuvamız sonucunda Adana şubesi Şampiyon, Veteranlar(Organize, Seyhan, Barajyolu Şb ) ikinci, Kurttepe Şubesi ise üçüncü olmuştur. En centilmen takım kupasını ( Kozan-Kadirli-Yüreğir) takımının aldığı turnuvada gol kralı Nurettin Göl( Tarsus Şb.) en iyi kaleci Sercan PARLAKGÜMÜŞ (Adana Şb) En iyi oyuncu Sertaç SEZER (Adana Şb)olmuştur.

Kupa törenlerinin ardından Pazar günü düzenlediğimiz piknikte’de üyelerimiz eş çocukları ile birlikte arkadaşları, Sendika Genel Merkezi ve Şube Yönetimi ile hoşça vakit geçirmişlerdir.

Bizler Şube Yönetimi olarak Sn. Genel Başkanımız Turgut YILMAZ’ın desteği ile geleneksel hale getirdiğimiz 4.Futbol Turnuvamızın Finalinde bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkanımız Turgut YILMAZ’a, Genel Sekreterimiz Mustafa EREN’e, Çukurova Bölge Müdürüz Ertuğrul OTLUK’a Birim ve Şube Müdürlerimize Sendika Şubemiz Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu üyelerine organizasyon komitesinde yer alan Fatma GÜNSEL TÜRKER, Murat VURUCU, Yaşar UZELBAKIR ve Ahmet PAN’a Turnuvamızın her alanında görevini eksiksiz yerine getiren Semih HÜNERÇE’ye turnuvaya katılan tüm takımlara, Turnuvanın başından sonuna kadar bizlerin misafiri olan büyük taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimiz sunarız.

Ömer Faruk DELİKANLI

Çukurova ve Güneydoğu Anadolu Şubesi