BASS Sendikası’ndan TÜRK-İŞ Genel Başkanı ATALAY’a tam destek…

Ülkemizin en büyük işçi konfederasyonu ve işçi haklarının kuvvetli savunucusu Türk-İş’ i ve Genel Başkanı Ergun ATALAY’ ı hedef alan saldırıları kınıyoruz.

Var olduğu günden bu yana işçiden, emekten yana tavır alan, ülkenin geleceği ve aydınlığı için daima sağduyulu davranan, Türk-İş ve Genel Başkanı Ergun ATALAY çalışanları yakından ilgilendiren ve sendikaların gündeminde yer alan; ” asgari ücret, emeklilikte yaşa takılanlar, taşeron işçi sorunları, iş kazaları, Kıdem tazminatı “ gibi güncel sorunları çözmek için işveren karşısında dimdik durarak mücadele etmektedir.

İşte tam da burada, emekten yana kararların alınacağı çalışanın geleceğinin belirleneceği böylesi bir dönemde Konfederasyonumuz ve Genel Başkanı çirkin iftiralarla yıpratılmaya, kamuoyunda farklı bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır..

Konfederasyonumuz ve Genel Başkanımız, her zaman milli mücadelenin ve milli iradenin, seçilmiş meşru hükumetlerin yanında olmuştur. Demokrasi mücadelesini şiar edinmiştir. Sosyal adalet ve milletin refahını, devletin bütünlüğünü savunmuştur. En önemlisi bu mücadelenin ve haklının yanında olanları, desteklemiştir. Desteklemeye devam edecektir.

BASS Sendikası olarak, kamuoyunda farklı bir algı oluşturmaya çalışanlara prim vermeyeceğiz. Demokrasinin ve milletinin yanında olan, işçinin haklarını her koşulda savunan, savunacak olan, işçi tulumunu her zaman sırtında taşıyan Türk-İş ve Genel Başkanının daima yanında olacağız.