BASS Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu Miraç Kandili Mesajı

asdyhjngghtfrd

Miraç, bir yükseliştir, beşeri hislerden ter temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye erişmektir.Miraç, insanın, ilahi rızaya ve desteğe ulaştığında akıl ve idraki zorlayan nice üst derecelere ulaşabileceğini gösterdiği gibi, mana aleminde yükselip ilahi rahmet ve huzura erişmenin öncelikle gönül ve ruh temizliğinden, ahlaki erdemlere yükselişten, her şeyin sahibi olan Yüce Allah’a bağlılık ve boyun eğmekden geçtiğini hatırlatan fırsattır. Bu gecede kendimiz, ailemiz, milletimiz ve tüm din kardeşlerimiz için dua etmeli, yetimleri ve kimsesiz çocukları gözetmeli, fakir ve yoksulların gönlünü hoş etmeliyiz. Annelerimizi babalarımızı ve büyüklerimizi unutmamalı hayır ve dualarla onların gönüllerini kazanmalıyız. Hassas ve sorunlu dönemlerden geçtiğimiz şu günlerde, Miraç Kandili’ne hürmeten, kırılan kalpleri onarmak, unuttuklarımızı bir daha hatırlamak, dargınları barıştırmak yapmamız gereken en önemli vazifelerden biri olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimizin, kardeşlerimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Miraç Kandili’ni tebrik eder, bu gecenin birliğimize ve beraberliğimize vesile olmasını, bütün insanlığın yüksek değerlerle yücelmesine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz eder, hayırlı kandiller dileriz.

BANKA VE SİGORTA İŞÇİLERİ SENDİKASI

GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU