BASS Sendikası Genel Başkanı Turgut YILMAZ, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı

ssss (1)

KADİR GECENİZ KUTLU OLSUN…
Kuran ‘ ı Kerim ‘ in doksan yedinci sûresi olan beş ayetlik Kadir Sûresi’nde Kuran ‘ ın Kadir gecesinde indirildiğinden , bu gecenin bin aydan daha hayırlı olduğundan, rahmet ve berekete vesile olduğundan, bu sebeple insanlık için taşıdığı değerlerden bahsedilir.Peygamberimiz bu gecenin kıymet ve değerini ifade etmek için şöyle buyurmuştur: ‘’ Kim inanarak ve sevabını Allah’tan bekleyerek Kadir gecesini ihya ederse geçmiş günahları affolur.
Yüce Mevlamızdan , yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etmesini, Bu mübarek gecenin İslam aleminin birlik , dirlik ve beraberliğine , toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine , insanlığın barış huzur ve saadetine vesile olmasını dileriz.
Müslüman aleminin özellikle ; Gazze , Suriye, Irak , Myanmar , Arakan , Doğu Türkistan ‘ da din kardeşlerimizin yaşamakta olduğu zulüm , şiddet , cinayet , vahşet , insanlık dışı eylemler Ramazan sevincimizi buruk bir şekilde yaşamamıza sebep olmuştur. Bu zulümlere karşı elimizden geldiğince tavır almak hepimizin görevidir. Bu gece mağdur durumda olan kardeşlerimize de dualarınızda yer vermeniz dileğiyle Kadir gecemiz mübarek olsun.

Saygılarımla
TURGUT YILMAZ