BASS Genel Merkez Yönetim Kurulunun Kadir Gecesi Mesajı

kadir-gecesi

Kadir Gecemiz Mübarek olsun…

Başı rahmet ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı bu ayda bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne eriştik. İslam âleminin en mübarek gecesi olan Kadir Gecesinin gereklerinden biri de Müslümanlar arasında kardeşlik, barış ve dayanışma duygularını pekiştirecek olmasıdır.

Bu Mübarek gecede tüm insanların birlik, beraberlik, bolluk, bereket, yardımlaşma ve çok daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni eder, Tüm milletimizin, üyelerimizin Mübarek Kadir Gecesini kutlarız.

BANKA FİNANS VE SİGORTA İŞÇİLERİ SENDİKASI

GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU