Bass Çukurova ve G.Doğu Anadolu Şubemiz “Meme Kanseri Farkındalık ve Bilinçlendirme Etkinliği” düzenledi.

Bass Sendikası Çukurova ve Güneydoğu Anadolu Şubemiz kadın personellerimize yönelik Meme Kanseri Farkındalık ve Bilinçlendirme Etkinliği düzenledi. Bize göre sendikaların önemli görevlerinden biride üyelerinin, yaşamın her alanı ile ilgili olarak bilinçlenmesine ve kendini geliştirmesine imkân sağlamaktır. Bu düşüncelerle Çukurova ve Güneydoğu Anadolu Şubemiz Başkanı Ömer Faruk DELİKANLI öncülüğünde ilk olarak Adana ilinde çalışan kadın personelimize yönelik olarak düzenlenen etkinlik, doyurucu sunumu ve sonundaki soru cevap şeklindeki formatıyla oldukça verimli geçmiş ve üyelerimizden de önemli ölçüde destek almıştır.

Sonuç olarak bu proje bir tek arkadaşımıza dahi fayda sağlayacaksa bizim için amacına ulaşmış olacaktır.

Çukurova Bölge Konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz toplantımız için bize desteğini esirgemeyen T. Vakıflar Bankası T.A.O. Çukurova Bölge Müdürümüz Sn. Akgün KOÇ’a, projenin fikrini veren, gerçekleşmesinde yoğun çaba ve emeğini esirgemeyen Adana/Abidinpaşa Şubesi çalışanımız Sn. Orkide ORTAÇBAYRAM ’a ve en çokta hiçbir maddi beklenti gözetmeksizin zamanını bize ayıran,bundan sonra farklı illerde yapmayı planladığımız toplantılarda da birlikte olacağımız, güzel sunumu ve doyurucu cevapları için Sn. Prof. Dr Tarık Zafer NURSAL’a teşekkürlerimizi sunarız.

BANKA FİNANS VE SİGORTA İŞÇİLERİ SENDİKASI

GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU