Başkanlar Kurulu Toplantısı Yapıldı

DSC_5745

Sendikamız Ana tüzüğünün 23/A Maddesi uyarınca Başkanlar Kurulu Toplantısı, “Örgütlü bulunduğumuz işyerlerinden Güneş Sigorta A.Ş.ile ilgili Toplu İş Sözleşmesi prosedürünün başlaması, toplu iş sözleşmesi taslak çalışmaları konusunda ve 6356 sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu ile getirilen değişiklikler doğrultusunda sendika olarak yapılması ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında genel durum değerlendirilmesi’ gündemi ile 02 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 14.00’de Genel Merkez’de toplanmıştır.

Toplantı da ; Güneş Sigorta A.Ş. ile yapılacak olan Toplu İş Sözleşmesi konusunda bilgi alışverişinde bulunulmuş ve Şube Başkanlarının görüşleri alınmıştır.

Daha sonra; toplantıya Genel Merkez personeli de katılmış ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı danışmanlarından Hicret Bozoklu ve ekibi tarafından 6356 sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu ile getirilen değişiklikler doğrultusunda sendika olarak yapılması ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirme toplantısına geçilmiştir. ( e ) Devlet üzerinden yapılacak olan sendika üyelik başvurusu, Sendikanın üyelik başvurusunu kabul veya red işlemleri,

Konularında bilgiler verilmiştir.

DSC_5757