30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun.

30-Ağustos-Zafer-Bayrami FOTO

Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz değerli anlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı nın 94’inci yıl dönümünü, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışan emperyalist güçlere karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi, milletçe kazanmış ve idrak etmenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Tarihi, üstün başarılarla dolu Türk Milletinin övünç abidesi olan 30 Ağustos Zafer’ i, milli değerlerini ve birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihsel ispatıdır.

30 Ağustos Zaferinden aldığı ilhamla 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyen ülkemizi durdurmak, şehit kanlarıyla sulanan aziz vatan topraklarını cebren ve hile ile ele geçirmek isteyen FETÖ/PDY ve taşeron terör örgütlerinin 15 Temmuz’daki hain ve sinsi planları, aziz milletimizin şanlı direnişi ile boşa çıkarılmış ve milletimiz bir kez daha bağımsızlığına, iradesine ve demokrasisine olan bağlılığını büyük bir kararlılık örneği sergileyerek ortaya koymuştur.

Bugün de güzel ülkemiz üzerinde kötü emeller besleyenler şunu çok iyi bilmelidir ki, yüzlerce yıldır aynı bayrak altında yaşayan ve bu ülkeyi beraberce kanlarını dökerek kuran Milletimiz, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşında olduğu gibi buna asla fırsat vermeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti, dünya durdukça var olacak ve varlığından, birliğinden ve dirliğinden asla taviz vermeyecektir.

Tarihin hiçbir döneminde, esareti kabul etmeyen ve şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından, vatanın bölünmez bütünlüğünden, bayrak sevgisinden, milli ve manevi değerlerinden asla vazgeçmeyen ve bunu da tüm dünyaya gösteren, kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı Kahramanları ve 15 Temmuz şehitlerine rahmet, şehit aileleri, kahraman gazilerimiz ve ailelerine  sabır minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

BANKA, FİNANS VE SİGORTA İŞÇİLERİ SENDİKASI