23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Screenshot_4

96.Yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, egemenliğin ulusta olduğunun kabul edildiği bir gün olmakla birlikte, dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan, barış ve kardeşlik gibi yüce değerlerin içtenlikle paylaşılmasına, dünyaya yayılmasına, farklı kültürde çocukların buluşmasına ve kaynaşmasına, ülkemizin temsiline vesile olan ve dünyada kutlanan ilk çocuk bayramıdır.
Ulusun, egemenliğini kayıtsız, şartsız kendi eline aldığı bu mutlu günde, tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi, laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkma iradesi içinde görmenin gururu ve huzuru içindeyiz.

Ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olan Türkiye Cumhuriyeti, bilinçli çabalarla, dünya devletleri arasında, hakettiği seçkin yeri mutlaka alacaktır. Başarmak için çalışmak, yaşamak için yarışmak ve mücadele etmek, her gün kendimizi bilgilendirmek, yenilemek ve geliştirmek zorundayız.

Özgürlük ve bağımsızlık duygularımızı pekiştiren, barış, dirlik ve düzen içinde yaşama kararlılığımızı ortaya koyan; Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en iyi dileklerimle kutluyor, çocuklarımıza ve sizlere esenlikler diliyorum. Saygılarımla…

Turgut YILMAZ

Banka ve Sigorta İşçileri Sendikası